伊莉討論區

標題: 23歲橋本奈奈未宣佈引退 警方拘鹹網主腦 [打印本頁]

作者: rousseau73    時間: 2016-10-21 11:49 AM     標題: 23歲橋本奈奈未宣佈引退 警方拘鹹網主腦

日本當紅女子組合乃木坂46成員橋本奈奈未,昨日深夜於電台節目《乃木坂46之all night nippon》內宣佈「畢業」,已定明年2月20日便會正式離隊,同時更會引退藝能界,希望過平淡生活。

現年23歲嘅橋本奈奈未係隊中人氣成員之一,與主將白石麻衣、生駒里奈、松村沙友理、生田繪梨花等同被封為乃木坂七福神,橋本奈奈未參演過山下智久主演青春劇《SUMMER NUDE》,又獲時裝雜誌《CanCam》起用成專屬模特兒,不過入行5年嘅佢似乎唔多享受喺演藝界發展。噚晚,橋本奈奈未於電台舉行記者會交代引退詳情,佢揚言要趁24歲展開第二段人生,家鄉北海道嘅母親都好支持佢,佢已辭埋《CanCam》嘅模特兒工作,退團後會逐一實現自己嘅目標,包括學好英文,都會閱讀秘書課程嘅書籍,更打算30歲左右結婚,足見佢早有轉行打算。
其實去年8月,橋本奈奈未曾被色情網站公開疑似偷拍片段,當時片中穿著乃木坂制服嘅女子正在如廁,相信事件令橋本奈奈未造成很大傷害。至於曾公開橋本奈奈未如廁片段嘅色情網站,日前警方已拘捕網站嘅49歲經營者森本憲及十多名涉案人士,估計呢個網站於兩年半賺約10億日圓(約7000多萬港元)收益。

心得:橋本奈奈未外型十分討好,如果真要退出就太浪費了。

[attach]116295805[/attach][attach]116295806[/attach][attach]116295809[/attach][attach]116295811[/attach][attach]116295813[/attach][attach]116295816[/attach][attach]116295817[/attach][attach]116295818[/attach][attach]116295819[/attach][attach]116295820[/attach][attach]116295821[/attach][attach]116295822[/attach]

作者: bingoli    時間: 2016-10-21 07:34 PM

樣子很可愛 皮膚很白  去AV界應該不錯
作者: tenshoufly    時間: 2016-10-23 08:44 PM

不會沒多久就去sod報到了吧
作者: joekkoorr53    時間: 2016-10-23 09:29 PM

作者: oate    時間: 2016-10-23 09:35 PM

SODSODSODSODSODSODSODSODSODSOD
作者: ts01045944    時間: 2016-10-23 09:47 PM

正咩 臉蛋可以
但SOD想想都覺得應該會去
作者: a22058126    時間: 2016-10-27 04:51 PM

身材真是好啊又長的真是漂亮啊

歡迎光臨 伊莉討論區 (http://www69.eyny.com/) Powered by Discuz!